top of page

GARANTIE VOOR OPTIMALISATIE EN INRICHTING VAN OPENBAAR GEBIED

MEERZIJDIG INZETBAAR

Raw.png
RAW en UAV

Over het algemeen zijn bij werken in het openbaar gebied de RAW en de UAV van toepassing. Van de Bunt projecten past deze ook toe op de door haar uit te voeren werkzaamheden. 

business-business-people-calendar-118743
Projectbegeleiding

Naast de daadwerkelijke uitvoer van werkzaamheden, betrokkenheid bij het voortraject is van de Bunt Projecten inzetbaar voor Projectbegeleiding. Bij Projectbegeleiding kan gedacht worden aan verschillende vormen.

accounting-bill-black-53621.jpg
Financiële afwikkeling

Uiteindelijk is bij ieder uitgevoerd werk daar een moment dat het werk zal worden opgeleverd. In de sector wordt daarna gesproken over een eindafrekening, met in acht neming van de onderhoudstermijn.

BEZINT VOOR GE BEGINT

Vanuit het verleden is door ons ervaring opgedaan met procesvoeringen. De leerstoel is daarom ook, ‘bezint voor ge begint’.  Mocht er een overweging zijn waarbij er een gedachte wordt ontwikkeld om een procesvoering aan te gaan kunt u bij ons vooraf advies inwinnen. Wij gaan dan met u in overleg, betrekken daarbij mogelijk een voor de casus afhankelijke derde, analyseren met u de casus en brengen advies uit.

KOM IN CONTACT

Wij hopen dat deze eerste kennismaking voor u aanleiding is om contact met ons op te nemen. Mogelijk dat daaruit een vrijblijvend overleg uit voert zal vloeien om de mogelijkheden van samenwerking te onderzoeken.

06 48495938

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Aannemer bouw

Heeft u een project voor de inrichting van het openbaar gebied? Dit kan de aanleg zijn van pleinen en straten of wegenbouw. Als u hiervoor een aannemer voor de bouw van uw project zoekt, dan maakt u een goede keuze met van de Bunt Projecten. Als aannemer zijn zijn wij vooral actief voor projecten in het openbaar gebied, in de publieke ruimte en de wegenbouw. Doordat wij ons dusdanig gespecialiseerd hebben in deze vakgebieden, kunt u ook specialistische kennis van ons verwachten. Kennis die u waarschijnlijk goed kunt gebruiken en waardoor wij gezamenlijk uw project op een succesvolle wijze kunnen opleveren.

 

Een breed inzetbare aannemer in de wegenbouw

 

Bij een wegenbouwproject komen diverse vakgebieden kijken. Er is een begintraject, het uiteindelijke uitvoerende gedeelte, de oplevering en de eventuele nazorg. Daarvoor is het belangrijk om een aannemer in de wegenbouw te vinden die het gehele traject kan uitvoeren of in ieder geval beschikking heeft over betrouwbare onderaannemers. Bij van de Bunt Projecten hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van werken en op welke gebieden wij de expertise hebben. Wij zijn namelijk breed inzetbaar in iedere fase van het traject. Mede door onze jarenlange ervaring, hebben wij goede en brede kennis opgebouwd en hiervan profiteert u.

 

Kies met van de Bunt Projecten voor een aannemer in de wegenbouw met ViA

 

De Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) treedt officieel in 2022 in werking. Iedere uitvoerder die deze richtlijnen onderstreept, besteedt extra aandacht aan het veiligheidsgedrag op de werkvloer. Dit wordt uitgevoerd door middel van ViA (Veiligheid in Aanbesteding) certificatie. Via een vastgestelde NEN veiligheidsladder, worden er diverse audits uitgevoerd die specifiek op het veiligheidsgedrag gericht zijn. Het veiligheidsgedrag is zo inzichtelijk en gemakkelijker beïnvloedbaar. Van de Bunt Projecten houdt zich aan de ViA richtlijnen bij al haar projecten.

WIE ZIJN WIJ

Het dagelijks bestuur wordt geleid door Andries van de Bunt en Wim Padding. Voor specifieke vragen kunt u met de betreffende specialist contact opnemen.

Andries van de Bunt

Houdt zich bezig acquisitie en met het begeleiden, uitvoeren en plannen van projecten en daarbij behorende takenpakket.

Wim Padding

Houdt zich bezig administratie en met het aanleggen van de bestratingen in samenspraak met Andries. Daarnaast het begeleiden van nieuwe medewerkers.

BEDRIJFSGEGEVENS

Download onze bedrijfsgegevens.

VESTIGING

bottom of page