top of page

GARANTIE VOOR OPTIMALISATIE EN INRICHTING VAN OPENBAAR GEBIED

MEERZIJDIG INZETBAAR

Raw.png
RAW en UAV

Over het algemeen zijn bij werken in het openbaar gebied de RAW en de UAV van toepassing. Van de Bunt projecten past deze ook toe op de door haar uit te voeren werkzaamheden. 

business-business-people-calendar-118743
Projectbegeleiding

Naast de daadwerkelijke uitvoer van werkzaamheden, betrokkenheid bij het voortraject is van de Bunt Projecten inzetbaar voor Projectbegeleiding. Bij Projectbegeleiding kan gedacht worden aan verschillende vormen.

accounting-bill-black-53621.jpg
Financiële afwikkeling

Uiteindelijk is bij ieder uitgevoerd werk daar een moment dat het werk zal worden opgeleverd. In de sector wordt daarna gesproken over een eindafrekening, met in acht neming van de onderhoudstermijn.

BEZINT VOOR GE BEGINT

Vanuit het verleden is door ons ervaring opgedaan met procesvoeringen. De leerstoel is daarom ook, ‘bezint voor ge begint’.  Mocht er een overweging zijn waarbij er een gedachte wordt ontwikkeld om een procesvoering aan te gaan kunt u bij ons vooraf advies inwinnen. Wij gaan dan met u in overleg, betrekken daarbij mogelijk een voor de casus afhankelijke derde, analyseren met u de casus en brengen advies uit.

KOM IN CONTACT

Wij hopen dat deze eerste kennismaking voor u aanleiding is om contact met ons op te nemen. Mogelijk dat daaruit een vrijblijvend overleg uit voert zal vloeien om de mogelijkheden van samenwerking te onderzoeken.

06-48495938

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Aannemer infra

De wegenbouw is niet een tak waar iedere aannemer zich in gespecialiseerd heeft. Als u als bedrijf of overheidsinstelling een infrastructuurproject heeft, dan moet u op zoek naar een aannemer die in infra gespecialiseerd is. Infra hoeft overigens niet alleen de aanleg van wegen in te houden. Eigenlijk alles rondom de inrichting van de openbare ruimte valt hieronder. Brede kennis, maar ook specialistische kennis is nodig. Schakel als aannemer infra daarom van de Bunt Projecten in. Natuurlijk zorgen wij voor een perfect uitvoer van het project en wij doen meer. Wij kunnen ook ondersteuning bieden in de voorbereiding, de aanbesteding of voor connecties in de infrawereld.

 

Een betrouwbaar aannemersbedrijf infra volgens RAW en UAV

 

Voor projecten in het openbaar gebied wordt meestal de RAW en UAV besteksystematiek toegepast. Hiermee wordt de kwaliteit van het bestek gewaarborgd. Het spreek dan ook vanzelf, dat als u op zoek bent naar een aannemersbedrijf infra, dat ook zij de RAW en UAV toepassen. Met van de Bunt als uw aannemersbedrijf voor infra mag u hier zeker van zijn. Op al onze uit te voeren projecten passen wij de RAW en UAV systematiek toe. Dit betreft wel een uitgebreide kennis van de regelgeving. Inmiddels zijn wij als jaren actief in de infra en kennen wij de ins en out rondom de regelgeving.

 

Van de Bunt als aannemer infra met ViA

 

Wanneer u van de Bunt inschakelt als uw aannemer, dan mag u vertrouwen op een aannemer infra met ViA. ViA is misschien niet bekend bij u? Het is een nieuwe vorm van veiligheidscertificering. ViA staat voor Veiligheid in Aanbesteding en hierbij staat het veiligheidsgedrag op de werkplaats centraal. Via een auditsysteem worden de treden van een veiligheidsladder gevolgd om het veiligheidsgedrag inzichtelijk te maken, te beoordelen en te beïnvloeden. De ViA is van toepassing op zowel opdrachtgevers als onderaannemers. Wilt u meer weten over onze werkwijze via ViA? Wij lichten u graag voor.

WIE ZIJN WIJ

Het dagelijks bestuur wordt geleid door Andries van de Bunt en Wim Padding. Voor specifieke vragen kunt u met de betreffende specialist contact opnemen.

Andries van de Bunt

Houdt zich bezig acquisitie en met het begeleiden, uitvoeren en plannen van projecten en daarbij behorende takenpakket.

Wim Padding

Houdt zich bezig administratie en met het aanleggen van de bestratingen in samenspraak met Andries. Daarnaast het begeleiden van nieuwe medewerkers.

BEDRIJFSGEGEVENS

Download onze bedrijfsgegevens.

VESTIGING

bottom of page