top of page

GARANTIE VOOR OPTIMALISATIE EN INRICHTING VAN OPENBAAR GEBIED

MEERZIJDIG INZETBAAR

Raw.png
RAW en UAV

Over het algemeen zijn bij werken in het openbaar gebied de RAW en de UAV van toepassing. Van de Bunt projecten past deze ook toe op de door haar uit te voeren werkzaamheden. 

business-business-people-calendar-118743
Projectbegeleiding

Naast de daadwerkelijke uitvoer van werkzaamheden, betrokkenheid bij het voortraject is van de Bunt Projecten inzetbaar voor Projectbegeleiding. Bij Projectbegeleiding kan gedacht worden aan verschillende vormen.

accounting-bill-black-53621.jpg
Financiële afwikkeling

Uiteindelijk is bij ieder uitgevoerd werk daar een moment dat het werk zal worden opgeleverd. In de sector wordt daarna gesproken over een eindafrekening, met in acht neming van de onderhoudstermijn.

BEZINT VOOR GE BEGINT

Vanuit het verleden is door ons ervaring opgedaan met procesvoeringen. De leerstoel is daarom ook, ‘bezint voor ge begint’.  Mocht er een overweging zijn waarbij er een gedachte wordt ontwikkeld om een procesvoering aan te gaan kunt u bij ons vooraf advies inwinnen. Wij gaan dan met u in overleg, betrekken daarbij mogelijk een voor de casus afhankelijke derde, analyseren met u de casus en brengen advies uit.

KOM IN CONTACT

Wij hopen dat deze eerste kennismaking voor u aanleiding is om contact met ons op te nemen. Mogelijk dat daaruit een vrijblijvend overleg uit voert zal vloeien om de mogelijkheden van samenwerking te onderzoeken.

06-48495938

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Onderaanneming bouw

Heeft u specifieke werkzaamheden in de bouw waar u niet de expertise voor in huis heeft? Een gedegen en vakkundige onderaanneming in de bouw kan u voorthelpen. Voor uw bouwwerken in het openbaar gebied, infrastructuur en wegenbouw, bent u aan het juiste adres bij van de Bunt Projecten. Voor al onze projecten in onderaanneming passen wij de RAW en UAV besteksystematiek toe. Deze uniforme methode is een bewezen systematiek die ook uw projecten succesvol zal maken. Doet u dit door ons als onderaannemer in te huren, dan heeft u te maken met flink extra kennis en ervaring in uw project.

Wilt u een ervaren onderaanneming in de wegenbouw?

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare onderaanneming in de wegenbouw, schakel dan van de Bunt Projecten in. Wij voeren voor u graag de uitvoerende werkzaamheden uit, waarbij u mag rekenen op deskundige en goed opgeleide vakmensen. Onze werkzaamheden worden uiteraard volgens de geldende regelgeving uitgevoerd en wij passen ook de RAW en UAV systematiek toe als onderaanneming. Onze dienstverlening gaat overigens verder. Wilt u een algehele of gedeeltelijke projectbegeleiding voor uw wegenbouwproject? Dan kunnen wij dit bieden. Mede door onze ervaring en kennis, kunnen wij u op alle onderdelen van uw project voorzien van deskundige adviezen.

Extra betrouwbaarheid met een onderaanneming in de wegenbouw met ViA

Een groot voordeel als u van de Bunt Projecten inhuur, is dat u dan een beroep doet op een onderaanneming in de wegenbouw met ViA. ViA is afgekort Veiligheid in Aanbesteding en geldt voor alle opdrachtgevers die de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) hebben ondertekend. Wij onderstrepen deze code ook en werken volgens de ViA. Dit houdt in dat wij ons laten certificeren door de treden van een veiligheidsladder te volgen. Doel hiervan, is dat uiteindelijk inzichtelijk wordt hoe de veiligheid op de werkvloer is geregeld, zodat onjuistheden aangepakt worden. Met een ViA certificatie weet u dat wij net een stapje verder zetten in veiligheid op de werkvloer.

WIE ZIJN WIJ

Het dagelijks bestuur wordt geleid door Andries van de Bunt en Wim Padding. Voor specifieke vragen kunt u met de betreffende specialist contact opnemen.

Andries van de Bunt

Wim Padding

Gerard van de Bunt

Andries van de Bunt

Wim Padding

Houdt zich bezig met de administratie in het algemeen. Daarnaast acquisitie, begeleiding van projecten en het uitvoeren van het daarbij behorende takenpakket.

Houdt zich bezig met het begeleiden, uitvoeren en plannen van projecten.

Houdt zich bezig met het aanleggen van de bestratingen in samenspraak met Gerard & Andries. Daarnaast het begeleiden van nieuwe medewerkers.

BEDRIJFSGEGEVENS

Houdt zich bezig acquisitie en met het begeleiden, uitvoeren en plannen van projecten en daarbij behorende takenpakket.

Houdt zich bezig administratie en met het aanleggen van de bestratingen in samenspraak met Andries. Daarnaast het begeleiden van nieuwe medewerkers.

Download onze bedrijfsgegevens.

VESTIGING

bottom of page