top of page

GARANTIE VOOR OPTIMALISATIE EN INRICHTING VAN OPENBAAR GEBIED

MEERZIJDIG INZETBAAR

Raw.png
RAW en UAV

Over het algemeen zijn bij werken in het openbaar gebied de RAW en de UAV van toepassing. Van de Bunt projecten past deze ook toe op de door haar uit te voeren werkzaamheden. 

business-business-people-calendar-118743
Projectbegeleiding

Naast de daadwerkelijke uitvoer van werkzaamheden, betrokkenheid bij het voortraject is van de Bunt Projecten inzetbaar voor Projectbegeleiding. Bij Projectbegeleiding kan gedacht worden aan verschillende vormen.

accounting-bill-black-53621.jpg
Financiële afwikkeling

Uiteindelijk is bij ieder uitgevoerd werk daar een moment dat het werk zal worden opgeleverd. In de sector wordt daarna gesproken over een eindafrekening, met in acht neming van de onderhoudstermijn.

BEZINT VOOR GE BEGINT

Vanuit het verleden is door ons ervaring opgedaan met procesvoeringen. De leerstoel is daarom ook, ‘bezint voor ge begint’.  Mocht er een overweging zijn waarbij er een gedachte wordt ontwikkeld om een procesvoering aan te gaan kunt u bij ons vooraf advies inwinnen. Wij gaan dan met u in overleg, betrekken daarbij mogelijk een voor de casus afhankelijke derde, analyseren met u de casus en brengen advies uit.

KOM IN CONTACT

Wij hopen dat deze eerste kennismaking voor u aanleiding is om contact met ons op te nemen. Mogelijk dat daaruit een vrijblijvend overleg uit voert zal vloeien om de mogelijkheden van samenwerking te onderzoeken.

06-48495938

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Wegenbouwbedrijf

De wegenbouw is een specifiek onderdeel in de bouwwereld. Als aannemer kunt u te maken krijgen met wegenbouwprojecten. Ook al bent niet deskundig in wegenbouw, het kan dat er rondom uw bouwproject toch de nodige infrastructuur aangelegd moet worden. Uw doet er dan goed aan om een ervaren wegenbouwbedrijf in te schakelen als onderaannemer, zoals van de Bunt Projecten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van inrichting van het openbaar gebied, heeft u de garantie dat uw project wordt uitgevoerd door deskundigen. Daarbij voeren wij niet alleen uitvoerende werkzaamheden tot in de puntjes uit, wij kunnen u begeleiden vanaf de ontwerpfase tot oplevering.

Vind wegenbouw bedrijven die u voorthelpen

 

Heeft u te weinig kennis over wegenbouw, dan moet u wegenbouw bedrijven inhuren die wel de kennis hebben en u helpen om uw project succesvol op te leveren. Bij van de Bunt Projecten heeft u die zekerheid. Wij werken volgens de gestandaardiseerde RAW en UAV systematiek, waardoor u geen vragen meer hoeft te hebben over de betrouwbaarheid van het bestek. Graag verlenen wij onze kennis en ervaring aan uw projecten, van voorbereiding tot uitvoering en oplevering. Juist omdat u ons al bij de ontwerpfase kunt betrekken, is het mogelijk om in de volgende fases kostenbesparend te werken. U ziet, wij denken met u mee.

 

Van de Bunt is een wegenbouwbedrijf met ViA

 

Ook van de Bunt heeft de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) ondertekend en hiermee verbinden wij ons aan de ViA. Dit houdt in, dat wij extra aandacht besteden aan de veiligheid op de werkvloer. Veiligheidsbewustzijn wordt reeds opgenomen in onze aanbestedingen en contracten. Verder wordt er de zogenaamd NEN veiligheidsladder ingevoerd om tot certificering te komen. Door middel hiervan wordt veiligheidsbewustzijn meetbaar en inzichtelijk. De ViA passen wij bij al onze projecten, ook als u ons inhuurt als onderaannemer.

WIE ZIJN WIJ

Het dagelijks bestuur wordt geleid voor Gerard van de bunt, Andries van de Bunt en Wim Padding. Voor specifieke vragen kunt u met de betreffende specialist contact opnemen.

Gerard van de Bunt

Andries van de Bunt

Wim Padding

Houdt zich bezig met de administratie in het algemeen. Daarnaast acquisitie, begeleiding van projecten en het uitvoeren van het daarbij behorende takenpakket.

Houdt zich bezig met het begeleiden, uitvoeren en plannen van projecten.

Houdt zich bezig met het aanleggen van de bestratingen in samenspraak met Gerard & Andries. Daarnaast het begeleiden van nieuwe medewerkers.

BEDRIJFSGEGEVENS

Het dagelijks bestuur wordt geleid door Andries van de Bunt en Wim Padding. Voor specifieke vragen kunt u met de betreffende specialist contact opnemen.

Andries van de Bunt

Wim Padding

Houdt zich bezig acquisitie en met het begeleiden, uitvoeren en plannen van projecten en daarbij behorende takenpakket.

Houdt zich bezig administratie en met het aanleggen van de bestratingen in samenspraak met Gerard & Andries. Daarnaast het begeleiden van nieuwe medewerkers.

Het dagelijks bestuur wordt geleid door Andries van de Bunt en Wim Padding. Voor specifieke vragen kunt u met de betreffende specialist contact opnemen.

Andries van de Bunt

Houdt zich bezig acquisitie en met het begeleiden, uitvoeren en plannen van projecten en daarbij behorende takenpakket.

Wim Padding

Houdt zich bezig administratie en met het aanleggen van de bestratingen in samenspraak met Andries. Daarnaast het begeleiden van nieuwe medewerkers.

Download onze bedrijfsgegevens.

VESTIGING

bottom of page