top of page

GARANTIE VOOR OPTIMALISATIE EN INRICHTING VAN OPENBAAR GEBIED

MEERZIJDIG INZETBAAR

Raw.png
RAW en UAV

Over het algemeen zijn bij werken in het openbaar gebied de RAW en de UAV van toepassing. Van de Bunt projecten past deze ook toe op de door haar uit te voeren werkzaamheden. 

business-business-people-calendar-118743
Projectbegeleiding

Naast de daadwerkelijke uitvoer van werkzaamheden, betrokkenheid bij het voortraject is van de Bunt Projecten inzetbaar voor Projectbegeleiding. Bij Projectbegeleiding kan gedacht worden aan verschillende vormen.

accounting-bill-black-53621.jpg
Financiële afwikkeling

Uiteindelijk is bij ieder uitgevoerd werk daar een moment dat het werk zal worden opgeleverd. In de sector wordt daarna gesproken over een eindafrekening, met in acht neming van de onderhoudstermijn.

BEZINT VOOR GE BEGINT

Vanuit het verleden is door ons ervaring opgedaan met procesvoeringen. De leerstoel is daarom ook, ‘bezint voor ge begint’.  Mocht er een overweging zijn waarbij er een gedachte wordt ontwikkeld om een procesvoering aan te gaan kunt u bij ons vooraf advies inwinnen. Wij gaan dan met u in overleg, betrekken daarbij mogelijk een voor de casus afhankelijke derde, analyseren met u de casus en brengen advies uit.

KOM IN CONTACT

Wij hopen dat deze eerste kennismaking voor u aanleiding is om contact met ons op te nemen. Mogelijk dat daaruit een vrijblijvend overleg uit voert zal vloeien om de mogelijkheden van samenwerking te onderzoeken.

06-48495938

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Bouwontwikkelaar

Heeft u voor een bouwproject of een wegenbouwproject begeleiding nodig? Een bouwproject bestaat uit een traject met diverse fasen. U zult ongetwijfeld de kennis en ervaring voor bepaalde fasen in het project hebben, maar tekortkomen in andere fasen. Het is dan verstandig om een bouwontwikkelaar in te schakelen die u kan begeleiden tijdens het gehele bouwproject. Hiervoor kunt u terecht bij van de Bunt Projecten. Wij hebben al vele projecten succesvol van begeleiding voorzien. Met ons voegt u veel ervaring en kennis toe aan uw project. Hierbij zijn wij breed inzetbaar in iedere fase van het traject.

 

De wegenbouw ontwikkelaar haalt u werk uit handen

 

Met van de Bunt Projecten als uw wegenbouw ontwikkelaar, profiteert u niet alleen van de vakkundigheid van de daadwerkelijke uitvoer van de werken. Juist als wegenbouw ontwikkelaar kunnen wij u op vele gebieden van dienst zijn. Zo kunnen wij bij bouwbesprekingen aanwezig zijn, u ondersteunen bij het opzetten van de weekrapportages of huur ons in voor de aanbestedingsprocedure. Als het om wegenbouw gaat, dan zijn wij op ieder gebied voor u beschikbaar en nemen een groot aandeel aan ervaring en kennis mee. Neemt u gerust eens contact met ons op, om door te nemen op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

 

Van de Bunt Projecten is een wegenbouw ontwikkelaar met ViA

 

Heeft u van de Bunt Projecten ingeschakeld als wegenbouw ontwikkelaar? Dan heeft u ook een wegenbouw ontwikkelaar met ViA certificatie. Veiligheid bij alle bouwprojecten is uitermate belangrijk. Nog veel te weinig wordt er aandacht besteed aan de het veiligheidsgedrag op de bouwwerf. Bij Veiligheid in Aanbesteding (ViA) wordt het werkelijke veiligheidsgedrag gemeten en inzichtelijk gemaakt. Hierdoor is het gedrag veel beter beïnvloedbaar en creëert u een veilige werkplek. Wij passen ViA toe op al onze projecten en zetten hierbij de veiligheid van onze, maar ook van uw medewerkers hoog in het vaandel.

WIE ZIJN WIJ

Het dagelijks bestuur wordt geleid door Andries van de Bunt en Wim Padding. Voor specifieke vragen kunt u met de betreffende specialist contact opnemen.

Andries van de Bunt

Houdt zich bezig acquisitie en met het begeleiden, uitvoeren en plannen van projecten en daarbij behorende takenpakket.

Wim Padding

Houdt zich bezig administratie en met het aanleggen van de bestratingen in samenspraak met Andries. Daarnaast het begeleiden van nieuwe medewerkers.

BEDRIJFSGEGEVENS

Download onze bedrijfsgegevens.

VESTIGING

bottom of page