top of page

GARANTIE VOOR OPTIMALISATIE EN INRICHTING VAN OPENBAAR GEBIED

MEERZIJDIG INZETBAAR

Raw.png
RAW en UAV

Over het algemeen zijn bij werken in het openbaar gebied de RAW en de UAV van toepassing. Van de Bunt projecten past deze ook toe op de door haar uit te voeren werkzaamheden. 

business-business-people-calendar-118743
Projectbegeleiding

Naast de daadwerkelijke uitvoer van werkzaamheden, betrokkenheid bij het voortraject is van de Bunt Projecten inzetbaar voor Projectbegeleiding. Bij Projectbegeleiding kan gedacht worden aan verschillende vormen.

accounting-bill-black-53621.jpg
Financiële afwikkeling

Uiteindelijk is bij ieder uitgevoerd werk daar een moment dat het werk zal worden opgeleverd. In de sector wordt daarna gesproken over een eindafrekening, met in acht neming van de onderhoudstermijn.

BEZINT VOOR GE BEGINT

Vanuit het verleden is door ons ervaring opgedaan met procesvoeringen. De leerstoel is daarom ook, ‘bezint voor ge begint’.  Mocht er een overweging zijn waarbij er een gedachte wordt ontwikkeld om een procesvoering aan te gaan kunt u bij ons vooraf advies inwinnen. Wij gaan dan met u in overleg, betrekken daarbij mogelijk een voor de casus afhankelijke derde, analyseren met u de casus en brengen advies uit.

KOM IN CONTACT

Wij hopen dat deze eerste kennismaking voor u aanleiding is om contact met ons op te nemen. Mogelijk dat daaruit een vrijblijvend overleg uit voert zal vloeien om de mogelijkheden van samenwerking te onderzoeken.

06-48495938

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Uitvoerder wegenbouw

Heeft u te maken met wegenbouwkundige werkzaamheden of werken in openbaar gebied? U zult ongetwijfeld de keuze hebben uit verschillende uitvoerders die uw project kunnen en willen uitvoeren. Waarom zou dan kiezen voor van de Bunt Projecten als uitvoerder in de wegenbouw? Onze reeds uitgevoerde projecten spreken al voor ons. Onze werkzaamheden richten zich tot meer dan bestrating aanleggen. Wij duiken helemaal in het project. Mede door onze jarenlange ervaring en kennis, kunnen wij ons goed onderscheiden. U haalt met ons niet simpelweg een uitvoerder in huis, u haalt daadwerkelijk bruikbare kennis en ervaring in huis.

Met welk project heeft u hulp nodig van uitvoerend bedrijf in de wegenbouw?

 

Heeft u als aannemer minder ervaring met infra? Of heeft u een wegenbouwproject waarbij u onvoldoende mankracht ter beschikking heeft? Dan kunt u de hulp en ervaring van van de Bunt Projecten als uitvoerend bedrijf in de wegenbouw goed gebruiken. Onze ervaren medewerkers doen er alles aan om uw project succesvol op te leveren. Wij doen meer dan alleen de werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen u desgewenst van begin tot het einde van het project begeleiden en adviseren. Wij bieden namelijk net dat beetje meer dienstverlening waar anderen afronden. Wij zijn er dus niet allen voor uitvoerende werkzaamheden, ook voor ondersteunende werkzaamheden mag u bij ons aankloppen.

 

Veiligheid hoog in het vaandel met een uitvoerder in de wegenbouw met ViA

 

Werken volgens ViA is nog relatief nieuw. ViA staat voor Veiligheid in Aanbesteding en geldt voor aannemers, onderaannemers en alle opdrachtgevers die de Governance Code Veiligheid in de Bouw onderschrijven. Het is een certificatiemethode, waarbij de nadruk gelegd wordt op het inzichtelijk en meetbaar maken van de veiligheid op de werkvloer. Van de Bunt Projecten werkt volgens de ViA certificatie. Hierdoor mag u van ons extra aandacht verwachten voor de veiligheid op de werkvloer. Hiermee toont u zich een betrouwbare werkgever, die veiligheid op bouwplaatsen belangrijk vindt.

WIE ZIJN WIJ

Het dagelijks bestuur wordt geleid door Andries van de Bunt en Wim Padding. Voor specifieke vragen kunt u met de betreffende specialist contact opnemen.

Andries van de Bunt

Houdt zich bezig acquisitie en met het begeleiden, uitvoeren en plannen van projecten en daarbij behorende takenpakket.

Wim Padding

Houdt zich bezig administratie en met het aanleggen van de bestratingen in samenspraak met Andries. Daarnaast het begeleiden van nieuwe medewerkers.

BEDRIJFSGEGEVENS

Download onze bedrijfsgegevens.

VESTIGING

bottom of page